innovatie

14 mei 2002, 00:12

Nieuwe website FirstTuesday wil ontmoetingsplek worden

FirstTuesday heeft een nieuwe website. Zoals de IT-bijeenkomsten op de eerste dinsdag van de maand de offline ontmoetingsplek is voor Groningse IT-ers, zo moet de uitgebreide website de plek worden waar zij online samenscholen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de door reclamebureau Dizain ontworpen website is uiteraard nog steeds veel aandacht voor de maandelijkse netwerkmiddagen. Het programma bekijken, je aanmelden en nababbelen, het is er allemaal nog, maar er is veel bijgekomen.
Sinds de nieuwe site 2 september online ging, is er een vacaturebank, een nieuwsrubriek, activiteitenagenda en een bedrijvenetalage bijgekomen.
In de E-pich van de week wordt elke week een jong /of vernieuwend Gronings IT-bedrijf in het zonnetje gezet. De nieuwe mogelijkheden moeten Groningse it-ers de hele maand door naar de site trekken en niet alleen rond de eerste dinsdag.
FirstTuesday is een maandelijkse bijeenkomst van it-ers, die naar Amerikaans voorbeeld de eerste dinsdag van de maand wordt gehouden. Er bleek ook in Groningen een grote behoefte aan de mogelijkheid om met andere it-ers te praten en belangrijke contacten op te doen en ervaringen uit te wisselen.