Innovatie

Nieuwe Campus Trail op 15 september

Al hardlopend langs de meest interessante plekjes op Campus Groningen: het kan weer tijdens de Campus Trail 2023. De vierde editie van dit hardloopevent vindt plaats op vrijdag 15 september.


Leestijd: 1 minuut

De Campus Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start en zal onder andere langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten en horeca. “Op dit moment wordt de route uitgestippeld en het belooft weer een verrassende route te worden, met leuke obstakels, trappen en onontdekte plekken”, aldus Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Campus Trail via Inschrijven Campus Trail. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. Meedoen als bedrijventeam? Stuur een mail naar Amber van der Schaaf (amber@campusgroningen.nl). Voor vragen over de Campus Trail, neem contact op door een mail te sturen aan info@campusgroningen.