innovatie

17 aug 2014, 10:10

Netwerkwandeling door Groningen voor werkzoekenden van De Broekriem

Dinsdag 19 augustus (morgen) organiseert DeBroekriem - een landelijk platform voor en door werkzoekenden - een netwerkwandeling door de binnenstad van Groningen, maar anders dan anders. Terwijl deelnemers nieuwe contacten maken lopen ze door middel van vragen en gps-coördinaten een route die, als je de vragen goed zijn beantwoord, naar de verborgen eindlocatie ofwel geo-cache voert.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Geocaching is het met behulp van gps-coördinaten één of meerdere locaties zoeken om uiteindelijk bij het eindpunt uit te komen waar de cache (de schat) verborgen ligt. Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die deze hobby hebben, er zijn dan ook ruim 2 miljoen caches te vinden. Voor meer info zie www.geocaching.com.

 

Vaak heb je voor het vinden van de cache een andere “kijk” nodig, omdat niets is wat het lijkt. Vanuit die gedachte kan een andere kijk op het vinden van werk en het verleggen van je focus ook verhelderend zijn, of het makkelijker maken om out of the box te denken zodat je tot nieuwe inzichten komt.

 

Vanaf 09.15 verzamelen we in de hal van het Centraal Station. De wandeling start om 09.30 en zal ongeveer 1 uur duren. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd.

Na afloop is er de mogelijkheid om een kopje koffie (of thee te drinken (voor eigen rekening), en na te praten met je oude en/of nieuwe contacten.

 

Over DeBroekriem:

DeBroekriem is een landelijk platform voor en door werkzoekenden met een on- en offline community. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. De deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers. Samen weet je meer!

 

DeBroekriem netwerkwandeling: Verleg samen je focus en kies eens een andere sollicitatieroute.

Dinsdag 19 augustus 09:30-10.30, verzamelen vanaf 09.15 in de hal van het Centraal Station.