innovatie

11 jun 2019, 18:06

Neem een kijkje in het nieuwe hotel aan Grote Markt: Market Hotel (WestCord)

Neem een kijkje in het nieuwe hotel aan Grote Markt: Market Hotel (WestCord)

Zaterdag 15 juni heeft iedereen de kans om een kijkje te nemen in wat straks een van de meest opvallende hotels van Groningen wordt: het Market Hotel aan de Grote Markt-oostzijde. Men kan terecht op het bouwterrein, maar een virtuele tour door het hotel met behulp van een Virtual Reality bril is ook mogelijk, zo meldt de nieuwsbrief Groningen Vernieuwt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wilt u alvast een kijkje nemen bij het nieuwe Market Hotel (WestCord) aan de Grote Markt te Groningen? Dat kan op zaterdag 15 juni tijdens de Dag van de Bouw. Je bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de bouwplaats. Ingang is op bouwterrein Martinikerkhof aan de achterzijde van studentensociëteit Vindicat atque Polit.

Tijdens de rondleiding maak je kennis met de innovatieve mogelijkheden die de bouw tegenwoordig biedt, namelijk een virtuele tour door het hotel met behulp van een Virtual Reality bril. Ook kun je de kelder, de begane grond en de eerste verdieping bezichtigen. Wilt je bovendien kans maken op een gratis overnachting in het WestCord hotel? Maak tijdens de dag een unieke foto met bouwhelm en plaats deze op LinkedIn en/of Instagram. 

(Bron en illustraties: Groningen Vernieuwt.nl)