innovatie

13 apr 2014, 11:11

Neander Theater uit Denemarken voor het eerst in de Stadsschouwburg

Het Neander Theater uit Denemarken en de Stadsschouwburg Groningen presenteren vrijdag 18 april ‘Blam!’: een voorstelling die bestaat uit een mix van toneel en cabaret.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De eerste echte lentedag. Tien euro vinden in een oude spijkerbroek. Zaterdagochtend wakker worden en je realiseren dat het weekend is. Je kind horen lachen. Chocola eten. Er zijn heel veel dingen waar een mens blij van wordt en ‘Blam!’ past ook in dit rijtje!

 

''Gobsmackingly brilliant, this is the best office party I have ever attended” (Daily Express****)

 

Hoe houd je een saaie kantoorbaan een beetje spannend? Het Deense Neander Theater doet in ‘Blam!’een aantal suggesties. Vier keurig in pak gestoken ambtenaren trekken ten strijde tegen de verveling en maken van hun benauwde werkplek een warzone. De voorstelling werd door de Deense en Britse pers met vijf sterren bekroond. Hoogste tijd dus om dit zooitje ongeregeld naar Groningen te halen. De voorstelling is een mix van ‘Jiskefet’ en ‘Jackass’ of komt in de buurt van een combi van ‘Die hard’ en ‘The Office’. Op (goede) vrijdag 18 april speelt het Neander Theater hun voorstelling ‘Blam!’ in de Stadsschouwburg Groningen.

 

De makers:

Kristján Ingimarsson, Lars Gregersen, Didier Oberlé, Joen Højerslev.


Kaarten: 1e rang €27,50 / 2e rang €23,50 / 3e rang €16,50 / cjp, collegekaart € 13,75
Meer info en kaartverkoop: ssbg.nl

Vrijdag 18 april, 20.15 uur

Stadsschouwburg Groningen, Turfsingel 86