innovatie

05 nov 2001, 00:12

Nationale Vacaturebank uit Groningen gaat samenwerken met KPN

De Nationale Vacaturebank uit Groningen heeft in samenwerking met KPN haar service uitgebreid. Wie op zoek is naar een baan kan zich voortaan direct door de werkgever zelf laten bellen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het werkt simpel, zo legt een woordvoerder van de Nationale Vacaturebank uit. ‘Je ziet een leuke job en hebt vragen. Je drukt simpelweg op de knop Call me Now die onder aan de vacature staat en je wordt binnen enkele seconden teruggebeld door de juiste contactpersoon. Dus zonder kosten te maken kom je in contact met iemand die je alle details van deze job kan vertellen’ Maandelijks zoeken ruim 100.000 kandidaten naar een voor hun geschikte baan op www.nationalevacaturebank.nl. Het is dan ook de grootste gratis vacaturebank op internet waar nu al meer dan 7.000 bedrijven ruim 10.000 vacatures hebben geplaatst.
De werking is simpel: je vult je (mobiele) telefoonnummer in en klikt op de Call me Now button. De computer van KPN Telecom zorgt er vervolgens voor dat je direct wordt gebeld door het betrokken bedrijf. Je kunt je vragen stellen en proeft gelijk de sfeer bij het betrokken bedrijf. Lijkt het je wat dan ben je ook direct gestimuleerd tot het sturen van je gegevens.
Kijk voor meer informatie op: www.KPN.nl www.CallMeNow.nl www.NationaleVacaturebank.nl