innovatie

18 apr 2001, 00:12

Nagenieten van ICT-Beurs met video-verslag

De Groningse ICT-wereld kan nog even nagenieten van de geslaagde ICT-beurs van vorige week. Daarvan werd een videoverslag gemaakt, waarop tal van bekenden uit de ICT-wereld in Groningen te zien zijn. Deze zeer bijzondere presentatie met ‘Streaming Media’ is een visitekaartje van enkele vooraanstaande Groningse ICT-bedrijven die er nauw voor samenwerkenten. Komt dat zien op de speciale website!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op woensdag 4 en donderdag 5 April vond in de Martinihal in Groningen de ICT Networks beurs plaats. Tijdens deze beurs presenteerden zo'n 40 Noordelijke ICT bedrijven zich en werden er diverse congressen, seminars en een First Tuesday georganiseerd.
De Iprecom Groep deed samen met The Factor.E en Pavlov Media verslag. Diverse interview-teams hebben standhouders, bobo's en publiek geinterviewd en sfeerimpressies verzorgd.
De stand van The Factor.E was gedeeltelijk ingericht als een audiovisuele "newsroom" waar de vers gefilmde "content" supersnel werd verwerkt: elke 15 minuten werd een filmpje geproduceerd, van registratie, montage tot encodering! Met behulp van het Content Management Systeem van werden de filmpjes via een digitale Satellietverbinding online gepubliceerd op JetStream, het interactieve Streaming Media platform van de Iprecom Groep en Pavlov Media en was het Internet zoals het altijd zou moeten zijn: snel, actueel en vol leven. De opzet was ook op de beursvloer een groot succes: De stand van kreeg veel toeloop; het gebeurt immers niet vaak dat er op een stand gewoon wordt gewerkt.
De speciaal voor dit evenement ingerichte website (http://www.thefactore.com/ict) zal de komende maanden nog beschikbaar blijven. De video's zijn te bekijken met de Windows Media Player.