innovatie

09 nov 2007, 10:10

Morgen Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Morgen, zaterdag 10 november van 10.00 tot 16.00 uur houdt de Hanzehogeschool Groningen een Open Dag. Studiekiezers krijgen op deze dag informatie over alle schools en opleidingen. Naast voorlichting over de inhoud van de opleidingen, de arbeidsmarkt, de studieduur en de studiebelasting is er aandacht voor studeren binnen het hbo in het algemeen. Boeken en andere materialen liggen ter inzage, docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gedetailleerde programma is te vinden op www.hanze.nl/opendagen. Ook is er op deze site vanaf nu de mogelijkheid om een persoonlijke open dag te plannen, zodat de geïnteresseerde scholier niet meer zelf met het hele programma hoeft te puzzelen, maar alleen de opleidingen selecteert die hij/zij wil bezoeken. Vervolgens wordt per e-mail een persoonlijk programma toegestuurd. Omdat er altijd op het laatste moment wijzigingen mogelijk zijn, ontvangen bezoekers op vrijdag per mail het definitieve programma. Ook ontvangen ze dan –indien gewenst- nog een herinnerings-smsje.

Highlights:


De opleiding Vormgeving Communicatie van Academie Minerva heeft dit jaar haar projectweek gewijd aan het thema Open Dag. Dat betekent dat alle tweede- en derdejaarsstudenten van deze opleiding zich bezig hebben gehouden met bijvoorbeeld de bewegwijzering, de inrichting van de lokalen en de ontvangst van de bezoekers. Het resultaat is op 10 november te bewonderen op het Gedempte Zuiderdiep 158.


Het Instituut voor Sportstudies laat de bezoekers naast de voorlichting over Sportontwikkeling, Sportmanagement en Sportgezondheid een demonstratie zien van een spinning workout en streetdance. Ook kunnen bezoekers een fittest doen.