innovatie

15 feb 2002, 00:12

Morgen, dinsdag, 5 februari: opnieuw Super Tuesday in Groningen

Super Tuesday, de bijeenkomst waar het Groningse IT-bedrijfsleven in contact kan komen met elkaar en met kapitaalverschaffers, gaat morgen, dinsdag 5 februari weer van start. Het ontmoetingspunt is deze keer de splinternieuwe Martiniplaza. In het Theatercafé aldaar kan men elkaar vanaf vijf uur ’s middags ontmoeten. Maar er is meer…

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Er zijn namelijk twee bijzondere sprekers uitgenodigd. De heer den Oudsten(CMG)zal zijn visie geven op de ICT in 2002 en zal ingaan op de mogelijkheden van M-Commerce. Daarnaast zal de heer O.Hettema(creatief directeur van Dizain) een toelichting geven op de plannenvan FTGroningen met de website.
'Wij willen graag uw mening over de website en de inhoudelijke kant van de bijeenkomsten(bijv.interessante onderwerpen of gastsprekers. Dus stuur uw ideeen naar ons welbekende email adres', zo vraagt de organisatie. 'Daarnaast zoeken we bedrijven die een Elevator Pitch willen houden op First Tuesday Groningen, want zonder u zijn er geen Elevator Pitchers. Voor 5 febr zijn er nog enkele plekken.', aldus een woordvoerder van First Tuesday Groningen.
First Tuesday Groningen www.firsttuesdaygroningen.nl tel. 050 5770847