innovatie

20 aug 2015, 14:02

MartiniPlaza dankzij nieuwe voorzieningen nu klaar voor nieuwe seizoen

MartiniPlaza dankzij nieuwe voorzieningen nu klaar voor nieuwe seizoen

Het zalenaanbod is vergroot, het dak is gerenoveerd en technische installaties zijn aaangepast. Wat Martiniplaza betreft kan het doek worden opgehaald voor het nieuwe seizoen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

MartiniPlaza is klaar voor het nieuwe seizoen. In de zomerperiode is hard gewerkt in en om het gebouw zodat de bezoekers nog beter ontvangen kunnen worden.


Het nieuwe theaterseizoen opent 11 september op feestelijke wijze met de voorstelling ‘Visscher komt zingen’, waarbij Bert Visscher wordt begeleid door het Noordpoolorkest. Vervolgens volgt de ene productie de andere op met Cirque Stiletto en Wickie de musical als hoogtepunten in het najaar.


Vernieuwingen

Achter de schermen is afgelopen zomer hard gewerkt, er zijn diverse renovaties gedaan aan het dak en aan technische installaties. In het theater is de toiletcapaciteit bijna verdubbeld, zijn de wanden geverfd en de kleedkamers opgefrist.

 


Een geluidsdichte ruimte met vaste tentamenopstelling is toegevoegd aan het zalenaanbod en het eigen terrein rondom het gebouw is geheel geasfalteerd.

 


Minder validen


Met de verbouwingen en aanpassingen is vanzelfsprekend rekening gehouden met de minder valide bezoekers. Zowel in het theater als in bij de Topsportlounge zijn nieuwe invalidentoiletten gekomen. In samenwerking met de gemeente Groningen zijn de
invaliden parkeerplaatsen aan de Leonard Springerlaan aangepast en is een nieuwe oprit gekomen naar het voorplein.