innovatie

12 jun 2013, 08:08

Dagpas - nieuwe, leuke aanbiedingen dagelijks via de GIC in Groningen

 Dagpas -  nieuwe, leuke aanbiedingen dagelijks via de GIC in Groningen

Voortaan kunnen lezers van de Groninger Internet Courant gebruik maken van bijzondere dagelijkse aanbiedingen met korting. Dat is te danken aan een samenwerking met Dagpas.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dagpas timmert in Groningen hard aan de weg als het gaat om leuke aanbiedingen op het gebied van horeca, wellness, recreatie en producten. Volg jij Dagpas al? Maak nu kennis met de aanbiedingen via GIC!

Deze maand krijg je via GIC een kijkje in de aanbiedingen op Dagpas.nl. Deze Groningse organisatie, voor ondernemers en ondernemende mensen, heeft verschillende aanbiedingen tegelijkertijd lopen. Zo zit er altijd wel een leuke aanbieding voor je tussen. Je kunt je gratis aanmelden om via de nieuwsbrief op de hoogte te blijven: selecteer alleen de thema’s die jij interessant vindt, zodat je geen overbodige aanbiedingen in je mailbox krijgt.

Liever geen nieuwsbrief? Je kunt ook via social media op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen. Word fan van de Dagpas Groningen facebook of volg Dagpas op twitter. Bovendien maak je dan ook altijd kans op leuke prijzen!


Vaderdag special


Houd Dagpas deze week goed in de gaten voor de vaderdag special: hierin vind je leuke aanbiedingen in Groningen speciaal voor vaderdag.


Een greep uit de huidige aanbiedingen


• Geniet met 48% korting van een 7-gangen verrassingsproeverij voor twee personen bij de Zevende Hemel. Laat je culinair uitdagen door deze bijzondere proeverij van 7 gerechtjes met Franse en Italiaanse invloeden.
 

• Geniet met 50% korting van een heerlijk Spaans Ramblas Borrel arrangement voor twee personen bij Moro. Waan jezelf op de Ramblas met een fles goede wijn en heerlijke hapjes of een panini op een sfeervol terras.


• Heb je altijd al willen sporten op een natuurlijke manier, wil je meer plezier in het sporten of ben je zat van de fitness school en wil je eens iets anders proberen? Probeer dan eens voordelig Buitengewoon Bootcamp uit! Nu met 57% korting!


Meedoen?


Heb je zelf een onderneming in Groningen en ben je geïnteresseerd om zelf een aanbieding bij Dagpas te doen?Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier de voorwaarden en neem direct contact op!