innovatie

22 mei 2013, 10:10

Klaar met de eindexamens, maar wat nu? Last minute informatiemarkt MBO scholen in Groningen

Volgende week donderdag 30 mei organiseren AOC Terra, Alfa-college, Noorderpoort en ROC Menso Alting een Last minute informatiemarkt. Dit is bedoeld voor leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding. Lang niet alle eindexamenkandidaten weten wat voor vervolgopleiding ze na het voortgezet onderwijs willen gaan doen. Daarom organiseren de mbo-scholen in Groningen dit jaar een Last Minute Informatiemarkt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op deze Last Minute Informatiemarkt kunnen de leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding kennismaken met de mogelijkheden van de mbo-opleidingen van AOC Terra, Alfa-college, ROC Menso Alting en Noorderpoort. De voorlichtingen in Groningen zijn donderdag 30 mei van 16.00 uur tot 20.00 op de volgende locaties:

AOC Terra:                         -              Hereweg 99, Groningen
Alfa-college                      -              Admiraal de Ruyterlaan 2, Groningen
ROC Menso Alting:        -              Vondelpad 4, Groningen
Noorderpoort:                 -              Hora Siccamasingel 177, Groningen

Voor meer informatie kunt u kijken op de websites AOC Terra: www.mijnterra.nl<http://www.mijnterra.nl>, Alfa-college: www.alfa-college.nl<http://www.alfa-college.nl>,  ROC Menso Alting:  www.rocmensoalting.nl<http://www.rocmensoalting.nl> en Noorderpoort: www.noorderpoort.nl<http://www.noorderpoort.nl> .