innovatie

13 jun 2002, 00:12

Jongste ondernemer van Nederland sluit contract met oudste kabelaar

Ben Woldring, de jongste ondernemer van Nederland, en Casema hebben een dealerovereenkomst ondertekend. Bencom BV, het bedrijf waar Ben Woldring eigenaar van is, biedt de Wanadoo Cable internetproducten van Casema aan op zijn site www.internetten.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ben Woldring is al sinds zijn dertiende jaar één van de topondernemers in Nederland en is onder meer bekend geworden door zijn telefoontarieven vergelijkingssite Bellen.com.
De samenwerking tussen hem en de oudste kabelaar van Nederland is om een aantal redenen uniek. Internetten.nl is namelijk de eerste internetsite waar bezoekers zich online kunnen inschrijven voor de Wanadoo Cable internetproducten van Casema. Verder is het op Internetten.nl mogelijk om een vergelijking van alle internetproviders in Nederland te maken en kan de bezoeker door middel van het invoeren van een postcode bekijken welke ADSL- en kabelaanbieders in de desbetreffende woonplaats hun diensten aanbieden. Als vervolgens uit de postcodecheck blijkt dat Casema haar producten daar aanbiedt, kan de bezoeker zich direct aanmelden als nieuwe abonnee. De orders worden dan door Bencom elektronisch aangeleverd bij Casema.
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. In haar 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema levert via haar moderne netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is een dochter van France Telecom.