innovatie

12 mrt 2015, 08:08

Jonge Groningse ondernemers: nog tien dagen voor inschrijving Jonge Ondernemersprijs (JOP)

Jonge Groningse ondernemers: nog tien dagen voor inschrijving Jonge Ondernemersprijs (JOP)

Groningse ondernemers die jonger zijn dan veertig jaar, en die een bedrijf startten na 1 januari 2010, kunnen zich inschrijven voor de Jonge Ondernemersprijs (JOP). Ze hebben nog tien dagen de tijd om mee te dingen naar deze prijs, die als ze winnen zeer veel publiciteit oplevert.


 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Jonge noordelijke ondernemers maken weer kans op de prestigieuze titel ‘Dé Jonge Ondernemer van het Noorden’. De Jonge Ondernemersprijs (JOP) biedt een podium aan ambitieuze jonge ondernemers die net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken.

Tot en met 22 maart aanstaande kunnen ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe zich inschrijven voor de 14e editie van De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Om deel te kunnen nemen moet je jonger zijn dan 40 jaar en met je bedrijf zijn gestart tussen 1 januari 2010 en 31 december 2013.

Finale – 10 juni


De finale van de JOP vindt net als vorig jaar plaats tijdens de Nacht van de Uitblinkers. Op woensdag 10 juni aanstaande strijden de drie finalisten om de felbegeerde ondernemersprijs. De Nacht van de Uitblinkers is onderdeel van de Week van de Ondernemer, die deze keer in het teken staat van Futureproof Ondernemen. De JOP sluit hier qua thematiek bij aan en zoekt nadrukkelijk naar ondernemers die vooruit kijken: Hoe verdien je over vijf jaar je geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? Kortom: is je business model klaar voor de toekomst?

Inschrijven


Ondernemers kunnen hun interesse om deel te nemen kenbaar maken door te mailen naar het bestuur van de JOP via info@jongeondernemersprijs.nl. Het inschrijfformulier moet vervolgens uiterlijk 22 maart 2015 binnen bij de JOP zijn.