innovatie

17 nov 2017, 09:09

IT Academy Noord-Nederland biedt nieuwe training tot Certified Agile Tester aan

IT Academy Noord-Nederland biedt nieuwe training tot Certified Agile Tester aan

Op verzoek van een aantal organisaties in Noord-Nederland organiseert de IT Academy, onderdeel van de Hanzehogeschool, op 9 februari 2018 de vijfdaagse Certified Agile Tester (CAT) training . Onder leiding van een gecertificeerde en geaccrediteerde trainer worden professionals opgeleid tot International Software Quality Institute (ISQI) Certified Agile Tester.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Steeds meer organisaties werken volledig agile. Dit betekent vaak dat software wordt ontwikkeld in DevOps teams. Deze agile aanpak heeft veel impact op het werk en de rol van de tester. ISQI heeft daarom de nieuwe certificering en training CAT ontwikkeld. Deze training is opgezet voor software testers die werken in een agile omgeving.

Tijdens deze vijfdaagse training wordt er dieper ingegaan op de principes van agile softwareontwikkeling, de verschillen tussen testen in een agile aanpak en niet-agile aanpak, de rol van een tester in een agile team en de uitdagingen niet-test gerelateerde activiteiten in een agile team. Ook komen tijdens de training de softskills nadrukkelijk aan de orde. Op de laatste dag gaan de deelnemers het CAT examen doen.

Meer weten? Bekijk op de opleidingenpagina van de IT Academy de training Certified Agile Tester.