innovatie

29 jul 2013, 10:10

Informatiebijeenkomst in Groningen over Kredietunies: nieuwe financiering van innovatie MKB

Donderdag 8 augustus 2013 om 17.00 uur organiseert Kredietunie Nederland bij voldoende belangstelling een bijeenkomst in de stad Groningen. Doel is om te kijken of een Kredietunie in de regio mogelijk is.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zoekt u financiering voor uw innovatietraject of uitbreiding van uw bedrijf? Heeft u als kredietverstrekker belang bij succesvolle kredietverlening? Kom dan geheel vrijblijvend naar de presentatie.


Kredietunies bevorderen financiering van, voor en door ondernemers in het MKB. De coöperatieve structuur waarborgt de persoonlijke factor in het bankbedrijf, waardoor sparen en lenen weer een gezicht krijgen. Kredietunies staan de ondernemer bij met geld, maar vooral ook met raad, daad en ervaring.

Het bevordert de onderlinge solidariteit tussen ondernemers, heeft geen winstoogmerk en is op democratische leest geschoeid. Zowel de kredietgevers als kredietnemers zijn lid van de coöperatie en hebben persoonlijk belang bij succesvolle kredietverlening. Een eventueel positief saldo aan het eind van het jaar komt ten goede aan alle leden.