innovatie

03 jan 2019, 09:09

Info over alle bachelors RUG tijdens open dag op 1 februari

Info over alle bachelors RUG tijdens open dag op 1 februari

De Rijksuniversiteit Groningen organiseert op 1 februari zijn eerste open dag van 2019. Uit alle bachelors die de RUG aanbiedt, kunnen aankomende studenten op die dag vier opleidingen selecteren om een kijkje te nemen en meer informatie te ontvangen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? Welke masteropleidingen kun je kiezen na je bachelor? Op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? En is Groningen een stad waar jij graag zou willen wonen? Allemaal vragen de de RUG je op 1 februari zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.

 

Deelnemers aan de open dag kunnen maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en universiteit en het studentenleven, stadswandelingen, een studiekeuzeworkshop en diverse informatiemarkten.

 

De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad. Om van locatie naar locatie te reizen, kun je op deze dag gebruikmaken van een gratis buskaartje.

 

Aanmelden voor de open dag is verplicht. Dit kan via de site van de RUG.

 

Meer informatie is te vinden in de online informatiefolder.