innovatie

22 feb 2008, 09:09

ICT Platform Groningen organiseert bijeenkomsten en reis naar Hannover voor Groningse ICT sector

Vakantie of geen vakantie: bij het ICT Platform Groningen zijn ze niet te stoppen en blijven ze volop activiteiten organiseren. Niet alleen is er volgende week donderdag 28 februari een ICT Platformbijeenkomst in Hampshire plaza (kruis aan in uw agenda!), ook organiseert het Platform een bijeenkomst in maart naar het CeBIT in Hannover. Groningse ICT bedrijven kunnen zich dara presenteren of juist kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen hun vakgebied. Het ICt Platform meldt ons:

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


“De komende tijd heeft het ICT Platform weer een aantal activiteiten:

Donderdag 28 februari is er weer een ICT Platformbijeenkomst in Hampshire plaza.

Hannover

Van 4 tot 9 maart staat het ICT Platform met een stand op de CeBIT in Hannover, er rijdt een bus op 6 februari met 35 werkzoekende ICT-ers naar de Cebit, werkgevers worden uitgenodigd de reis mee te maken om zo in contact te komen met kandidaten.

Op 6 maart gaat er een bus met bezoeker voor één dag naar Hannover. Daarnaast is er een arrangement van 2 dagen inclusief overnachting voor € 30,-  In totaal zijn er 1000 toegangskaarten dus als er mensen op eigen gelegenheid willen gaan, dan kunnen ze kaarten bij het ICT Platform krijgen.

In mei is er een studiereis naar de Verenigde Staten met een bezoek aan Washington en Sillicon Valley. Deze reis is bedoeld voor innovatieve ICT bedrijven om ze in contract te brengen met de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve ontwikkelingen.


Meer informatie: www.ictplatform.com