innovatie

19 jun 2013, 21:09

IBM koos voor Groningen vanwege jong talent, hoogwaardige kennis en grote aantal studenten

De komende drie jaar zal het IBM Services Center Groningen werkgelegenheid bieden aan afgestudeerde technologiestudenten en ervaren professionals met een technische achtergrond. Daarnaast worden er ook stageplekken en ruimte voor afstudeeropdrachten aangeboden om zo het beste technologietalent in de stad en regio te behouden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Investeren in nieuwe werkgelegenheid sluit aan op IBM's visie om gebruik te maken van lokaal talent voor onze opdrachtgevers en zo een concurrerend aanbod te kunnen doen in de Nederlandse markt", aldus Harry van Dorenmalen, Algemeen Directeur IBM Nederland en IBM Chairman Europa. "Het center onderstreept onze betrokkenheid om met lokale hogescholen en universiteiten samen te werken om hoogwaardige kennis en vaardigheden te leveren die relevant zijn voor de huidige markt."


IBM´s keuze voor Groningen als locatie is mede gebaseerd op het grote aantal studenten, bevordering van werkgelegenheid in de regio en de goede samenwerking met de provincie, stad en het onderwijs.