innovatie

28 sep 2014, 20:08

Groot Vastgoed symposium in Groningen op dinsdag 28 oktober

Een aanzienlijk deel van de Noordelijke vastgoedwereld is dinsdag 28 oktober aanwezig tijdens een bijzonder symposium in de Stadsschouwburg in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dinsdag 28 oktober organiseert de Stichting Vastgoedrapportage Groningen | Assen het grootste vastgoedsymposium van Noord Nederland in de Stadsschouwburg in Groningen. Tijdens dit symposium neemt William Moorlag, gedeputeerde Ruimtelijke Ordening en Financiën en voorzitter van de stuurgroep Regio Groningen Assen, het 10e vastgoedrapport in ontvangst.

 

Het vastgoedrapport beschrijft de vastgoedmarkt in de noordelijke regio en het geeft een helder overzicht van alle trends en ontwikkelingen. De stichting wil met haar rapport en het vastgoedsymposium een platform zijn voor de uitwisseling van vastgoedkennis. Het doel is om op deze manier bij te dragen aan het verhogen van de transparantie en het bevorderen van een professionele Noordelijke vastgoedmarkt.

 

Het rapport komt tot stand in samenwerking met de faculteit Bedrijfskunde, afdeling Vastgoed en Makelaardij van de Hanzehogeschool Groningen en Troostwijk Taxaties BV.

 

Het vastgoedsymposium wordt mogelijk gemaakt door diverse founders en sponsoren uit de noordelijke regio.

 

De verwachting is dat circa 400 vastgoedprofessionals aanwezig zijn bij dit 10 jarig jubileum van Stichting Vastgoedrapportage Groningen | Assen.