Innovatie

Groningse Start-ups kunnen bedrijfsruimte winnen in pand ABN AMRO Grote Markt

Wie recent een eigen bedrijf is gestart kan gratis bedrijfsruimte voor een jaar winnen in het pand van ABN AMRO aan de Grote Markt. Het betreft een wedstrijd in het kader van Let’s Gro. Wie mee wil doen heeft tot vrijdag 26 oktober de tijd om gegevens in te vullen over zijn of haar bedrijf.


Leestijd: 1 minuut

Groningse Start-ups kunnen bedrijfsruimte winnen in pand ABN AMRO Grote Markt
Groningse Start-ups kunnen bedrijfsruimte winnen in pand ABN AMRO Grote Markt

Tijdens een finale op donderdag 1 november (15:30 – 17:00) wordt dan in een tent bekend gemaakt wie de winnaar van 2019 wordt.

Wat te doen?

Vul voor vrijdag 26 oktober een formulier in. Beschrijf daar kort en bondig (max 1 A4) je bedrijf – why, how, what– en geef aan waarom je vindt dat je bedrijf een vliegende start verdient. Je kunt ook een extra bestand (video, PowerPoint etc) uploaden om je kandidatuur kracht bij te zetten, maar maak het jezelf niet te moeilijk.

Voorwaarden deelname

• Je bent ‘net’ begonnen met een bedrijf in Groningen of omstreken.

• Je bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en richt zich met producten en of diensten vooral op toekomstige ontwikkelingen.

• Er werken niet meer dan zeven mensen bij het bedrijf.

Waar bestaat de vliegende start uit?

Als je bedrijf uitgekozen wordt kun je één jaar lang kosteloos gebruik maken van een prachtig kantoor aan de Grote Markt. Dit kantoor is speciaal voor je bedrijf ingericht en geeft ruimte aan maximaal zeven mensen. Koffie en wifi zijn inbegrepen. Tijdens het jaar krijg je een vast aanspreekpunt bij ABN AMRO voor raad en daad.

De finale

In de week van 29 oktober worden de finalisten bekend. De finalisten mogen op donderdag 1 november (15.30 – 17:00 uur) een pitch geven in de Let’s Gro tent op de Grote Markt.

Vervolgens maakt een deskundige jury de winnaar bekend. De meest creatieve en inspirerende pitch van de middag wint. Natuurlijk is het heel slim om veel, heel veel, fans mee te nemen naar de finale.

Aanmelden?

Aanmelden kan via:

https://letsgro.nl/de-vliegende-start/