innovatie

04 mei 2018, 10:10

Groningse schoonheidssalon onderscheidt zich met pret-echo voor huid

Groningse schoonheidssalon onderscheidt zich met pret-echo voor huid

De Groningse schoonheidssalon Tijdloos Beauty in de Oosterstraat onderscheidt zich met een zogeheten pret-echo voor de huid. Ze hebben geïnvesteerd in een professionele huidscanner, waarmee ze een huidanalyse kunnen maken. Deze huidanalyse apparatuur wordt vaak gebruikt door dermatologen die zich bezig houden met de zieke huid en huidaandoeningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“De 16 dermatologen die in Groningen werkzaam zijn zitten waarschijnlijk niet te wachten op 'pret-echo's' van een gezonde huid, maar wij doen het wel”, zegt Ria Nijburg, eigenaar van Tijdloos Beauty. De salon gebruikt de resultaten van de scan om eventueel een behandeling te kunnen starten.  

“Is de huid in goede conditie dan kunnen we starten met de behandeling of een kuur”, zegt Nijburg. “We weten dan zeker dat we goede resultaten kunnen bereiken. Is de huidconditie niet goed dan kunnen we door middel van collageensupplementen en voeding zorgen dat de huid klaar is voor daadwerkelijke huidverbetering. Dit voorkomt tegenvallende resultaten en teleurstellingen bij de klant en bij ons.”

Over Tijdloos Beauty
Ria Nijburg is huidspecialiste en eigenaresse van Tijdloos Beauty. Ria Nijburg won in 2013 de Beauty Award. De hoogst haalbare prijs in de beautybranche.