innovatie

27 jan 2014, 18:06

Groningse Reisorganisatie Crusj 'beste reisorganisatie 2014' in de categorie 'Singles Reizen'

Reisorganisatie Crusj uit Groningen heeft voor het 2e jaar de Reisgraag-award in ontvangst mogen nemen. Crusj heeft de award gewonnen in de categorie 'Singles Reizen'. De awards worden uitgereikt aan de reisorganisaties met de hoogste cijfers. Deze cijfers krijgen ze van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Crusj krijgt gemiddeld een 8,5 en mag zichzelf het hele jaar de beste reisorganisatie noemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Belangrijke graadmeter


Emma Blanchard (Crusj): "De Reisgraag.nl awards vinden wij een belangrijke publieke graadmeter voor de kwaliteit van de diverse reisorganisaties. Kwaliteit gaat bij ons bedrijf boven kwantiteit en het winnen van deze award betekent dat onze gasten dit ook zo ervaren. Daarmee is deze award het ultieme bewijs dat wij goed bezig zijn. En gelijk ook een uitdaging het nog beter te gaan doen om zo met Crusj aan de top te blijven."

Awards


Het winnen van een publieksaward is natuurlijk een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vinden wij belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Crusj worden vooral de goed gekozen accommodaties en begeleiding gewaardeerd.

Crusj


Crusj heeft zich gestort op de markt van singles in de leeftijdscategorie 25-40 jaar (HBO+). Deze vrij nieuwe reisorganisatie richt zich geheel op het organiseren van trendy single reizen. Dit zijn zeker geen dating reizen. De kans is aanwezig dat je de ware ontmoet maar zeker is dat je een leuke groep vrienden ontmoet.