innovatie

25 feb 2008, 10:10

Groningse Pezy ontfermt zich over innovatie van andere bedrijven

Steeds meer bedrijven besteden hun innovatietrajecten tegenwoordig uit. Er is dus een enorme groeimarkt voor de technische productontwikkeling. Het Groningse Pezy Development is een van de voorlopers in deze markt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De diensten van het bedrijf zijn erop gericht om productontwikkelingsprojecten integraal aan te kunnen bieden van conceptfase tot en met productieondersteuning. De diensten die Pezy daarvoor aanbiedt zijn: consultancy, projectmanagement, development, engineering, tooling, prototyping en het opzetten van productie.  Bij Pezy wordt de technische ontwikkeling en de aanzet tot productie onder een dak gedaan.

Voor de succesvolle Nederlandse OEM’s (Original Equipment Manufacturers) ontwikkelt Pezy complete producten of apparaten. Binnen productontwikkeling ligt het zwaartepunt op mechanica met een specialisatie in complexe kunststof producten. Producten waaraan Pezy een innovatieve bijdrage heeft geleverd zijn o.a.: Philips Living Colors, Heineken tapvat, Océ printers, Sony Ericsson headsets en Ahrend kantoormeubilair.