innovatie

04 jun 2014, 16:04

Groningse ondernemer door in titelstrijd EY Entrepreneur Of The Year

Ondernemer Haico Pols (34) van de Storm Marketing Group is door in de strijd om de titel van EY Entrepreneur of the Year 2014. Het Groningse bedrijf dingt mee naar de prijzen in de categorie ‘Emerging’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De ondernemers zijn geselecteerd op basis van hun omzet en groei en staan aan het roer van veelbelovende, succesvolle bedrijven. Storm is het enige bedrijf uit de provincie Groningen dat doorgaat en zal tijdens de jurydag op 2 september strijden met 7 andere bedrijven om de finaleplaatsen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de galafinale op 4 oktober.

 

Storm Marketing Group helpt organisaties succesvol te worden en te blijven op het gebied van digital marketing. Tot de Group behoren digital marketingbureau Storm Marketing Consultants, opleidingsinstituut Storm Academy en big data specialist Storm Insights. Bij deze bedrijven zijn in totaal meer dan 70 mensen werkzaam. De afgelopen jaren sleepte Storm al een nr. 1 positie in de Emerce 100, de verkiezing tot Beste Opleider van NL 2013, de Jonge Ondernemersprijs van de provincie Groningen en een notering in de Deloitte Fast 500-lijst van Europa in de wacht. Ook won het bedrijf 3 keer op rij een FD Gazelle Award, waarvan 2 keer een gouden. Meer informatie: www.stormmg.nl

 

EY zoekt al 19 jaar naar de meest succesvolle ondernemers in Nederland in drie categorieën: Emerging, Accelerating en Master. Ondernemers die door hun visie en leiderschap anderen inspireren en motiveren. Het gehele verkiezingstraject wordt begeleid door een onafhankelijke jury bestaande uit voormalige winnaars, bestuurders uit het bedrijfsleven en vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. De EY Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks uitgereikt in meer dan vijftig landen ter wereld. Ieder jaar vertegenwoordigen in Monaco de Masters Entrepreneur Of The Year hun land tijdens de strijd om de titel ‘EY World Entrepreneur Of The Year’.