innovatie

30 okt 2001, 00:12

Groningse Internetbedrijven lanceren unieke online vacaturebank voor Zorg en Welzijn

Twee gerenommeerde Groningse internetbedrijven, Mediflex en Notenbomer Internet Center, hebben samen een unieke website voor de Zorgsector in het leven geroepen. ZorgMediair.nl, is daarmee opnieuw een landelijke site die vanuit Groningen het levenslicht aanschouwt. (ATTENTIE: heeft Uw IT bedrijf ook nieuws? Laat het ons svp weten. De GIC-Luncheditie staat daar helemaal voor open. Deze wordt nu al door bijna tweeduizend belangstellenden gelezen, waaronder veel collega-IT bedrijven. Deze IT-bijlage wil ook graag functioneren als een soort bindmiddel voor het Groningse IT-bedrijfsleven. Mail ons daarom dus ook ùw bedrijfsnieuws, en eventueel ook personalia. Het email-adres: info@gic.nl Doen!) Voor meer over de nieuwe Groningse website voor de zorgsector: lees verder.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

ZorgMediair.nl, de door Mediflex uit Haren en Notenbomer, gevestigd in het ICT complex De Ommelanden aan de Friesestraatweg, ontwikkelde nieuwe website, biedt werkgevers en werkzoekenden de mogelijkheid om via Internet met elkaar in contact te komen.
ZorgMediair.nl, de landelijke vacaturebank voor alle instellingen in Zorg en Welzijn, maakt daarbij gebruik van het brede scala aan mogelijkheden dat internet biedt. Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en zelf in contact treden met geschikte kandidaten, werkzoekenden plaatsen hun cv en kunnen reageren op vacatures. ZorgMediair.nl beschikte bij de officiële lancering, die onlangs plaatsvond tijdens de beurs "P&O gaat digitaal" in de Oosterpoort te Groningen, reeds over een uitgebreid bestand werkzoekenden.
ZorgMediair.nl is een samenwerkingsverband van Mediflex en Notenbomer Internet Center bv (NIC bv). De jarenlange expertise van Mediflex met arbeidsbemiddeling voor Zorg en Welzijn wordt gecombineerd met de e-commerce kennis en ervaring van Notenbomer Internet Center bv.
Mediflex verleent specifieke diensten voor Zorg en Welzijn: werving en selectie, loopbaanbegeleiding, personeelsbemiddeling, outplacement, detachering, P&O-ondersteuning, directie-, organisatie- en managementadvisering. NIC bv is partner in e-commerce en verzorgt succesvolle strategische e-commerce oplossingen: vernieuwende strategische concepten, webdesign, database gestuurde websites en online vacaturebanken, zoals ZorgMediair.nl. Andere door Notenbomer Internet Center gelanceerde initiatieven zijn ICTJobShop.com en Managementboek.com.
Door deze bundeling van krachten tussen de zorgspecialist Mediflex en e-commerce specialist Notenbomer Internet Center garandeert Zorgmediair.nl een constante instroom van CV's en vacatures van gecontroleerde kwaliteit. Daarmee behoort Zorgmediair.nl reeds tot een van de grootste vacaturebanken voor Zorg en Welzijn.
Voor meer informatie: http://www.zorgmediair.nl info@zorgmediair.nl