innovatie

28 jun 2002, 00:12

Gronings bedrijf zorgt voor automatisering TT Circuit Assen

Het Groningse bedrijf ANS Solutions heeft er dankzij een bijzonder automatiseringssysteem voor gezorgd dat het er op het TT Circuit in Assen gesmeerd aan toe gaat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het TT Circuit in Assen heeft onlangs de implementatie van haar nieuwe automatiseringssysteem afgerond. Het nieuwe systeem SuperOffice CRM 5 is door partner ANS Solutions uit Groningen geïmplementeerd. De volgende 72e Dutch TT staat er aan te komen. Dat betekent weer dat in de hieraan voorafgaande periode volop marketing-acties worden uitgevoerd. Een ander bekend groot evenement is de WK Superbike die dit jaar van 6 – 8 september wordt gehouden.
Naast het jaarlijkse TT-evenement en de WK Superbike zijn er gedurende het hele jaar ca. 250 gebruiksdagen voor allerlei andere activiteiten. Het SuperOffice CRM 5 systeem bij de TT is in gebruik bij de afdelingen Marketing & PR, Administratie en het Secretariaat. “Dankzij SuperOffice is de efficiency hier geweldig toegenomen”, aldus althans een enthousiaste Jans Eising. “Alles is overzichtelijker en eenduidiger geworden. Voorheen was alle informatie nogal versnipperd maar nu is alles centraal goed geordend en voor iedereen beschikbaar.
Vooral de papierstromen zijn d.m.v. SuperOffice nu gestandaardiseerd. Concreet betekent dat een enorme tijdwinst bij bijv. een mailing van 5000 stuks. “ De keuze voor het Groningse ANS als implementatiepartner van SuperOffice was snel gemaakt. ANS heeft meer dan 10 jaar ervaring met Marketing en Verkoopprocessen en Relatiebeheer (CRM). Deze kennis en ervaring vertaalde zich in een snelle en en vakkundige aanpak van de implementatie. SuperOffice is een CRM systeem dat door ca. 22000 organisaties in Nederland en daarbuiten wordt gebruikt.
Meer informatie over het TT Circuit en haar evenementen vindt u op: www.tt-assen.com Informatie over ANS Solutions en SuperOffice is te vinden op www.ansgroup.com