innovatie

03 dec 2014, 15:03

Gronings bedrijf laat ondernemers de beste software kiezen

Gronings bedrijf laat ondernemers de beste software kiezen

Het Groningse bedrijf Software Vergelijken biedt ondernemers de mogelijkheid om gemakkelijk de juiste boekhoudsoftware te vinden. Sinds deze week is het op de site Boekhoudsoftware-vergelijken.nl mogelijk om het grote aanbod aan boekhoudsoftware op 74 punten te vergelijken en zo het best bij het bedrijf passende programma te selecteren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De uitbreiding van het aantal vergelijk opties zorgt ervoor dat er een gepersonaliseerd advies voor elke bezoeker uit de vergelijking rolt. Door de software op alleen relevante punten naast elkaar te leggen, krijgen ondernemers een duidelijk beeld welke software voor hun bedrijf geschikt is.

Nieuwe vergelijkingspunten zijn onder andere: de mogelijkheid om nacalculaties te doen, lonen te boeken, verzamelfacturen op te stellen en relatiebeheer vorm te geven in het boekhoudpakket. Ook worden de beschikbaarheid van een mobiele app en API tegenwoordig meegenomen in de vergelijking en kunnen ondernemers, zonder de site te verlaten, heel makkelijk gratis proefabonnementen afsluiten.

Om de meest actuele vergelijking van software te bieden, wordt de vergelijking continu aangepast aan de ontwikkelingen in de markt. Softwareleveranciers hebben een eigen inlog op de site, zodat de informatie die daarop te vinden is altijd actueel is.

Het bedrijf Software Vergelijken heeft na zijn deelname aan het Groningse i3event voor innovatieve startups flink kunnen uitbreiden. Daardoor biedt het nu naast Boekhoudsoftware-vergelijken.nl ook vergelijkingssites voor andere ondernemerssoftware: Factuurprogramma-vergelijken.nl, Webshopsoftware-vergelijken.nl, Urenregstratiesoftware-vergelijken.nl en CRMsoftware-vergelijken.nl.