innovatie

21 sep 2008, 13:01

Gronings bedrijf AnchorMen bouwt nieuwe website George Baker

George Baker verkocht wereldwijd meer dan twintig miljoen platen, woont al jaren in Waddinxveen, maar zijn nieuwe website komt gewoon uit Groningen. Maar de website van zo'n Bekende Nederlander wordt natuurlijk niet zomaar op internet gezet, die wordt gelanceerd! Dit heugelijke feit werd dan ook groots gevierd met een Launchparty, georganiseerd door de makers van de website, het Groninger bedrijf AnchorMen. George Baker zelf was ook aanwezig en gaf een optreden voor de gasten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op de nieuwe website is onder andere een uitgebreide discografie te vinden met alle singles, albums en DVD’s van George Baker. De eye catcher van de website is een interactieve gitaar. Via deze gitaar kun je makkelijk door de discografie van George Baker heen klikken.

Ook vind je er het laatste nieuws over George Baker, video – en geluidsfragementen en de agenda met optredens. George Baker en zijn management kunnen de website zelf eenvoudig onderhouden door middel van een content management systeem, het AnchorMen WMS.
AnchorMen organiseerde de Launchparty voor zakelijke relaties. Het feest werd gehouden in het gebouw van de roeivereniging de Hunze aan de Praediniussingel, schuin tegenover het pand waar AnchorMen zich heeft gevestigd. In totaal hebben 120 mensen de onthulling van de website mee gemaak.

George Baker nam de website, voor deze gelegenheid op een groot bord afgedrukt, symbolisch in ontvangst.
Na de overhandiging beklom George Baker natuurlijk zelf ook nog het podium voor een klein optreden. Bij nummers als 'Una Paloma Blanca' en 'Little Green Bag' zong de zaal uit volle borst mee.
Volgens Martin Schepers, een van de directeuren van AnchorMen, leefde het feest erg onder het personeel en onder de zakenrelaties van AnchorMen. "Er heerste een fantastische sfeer en de avond was een groot succes!"
De makers van de website:http://www.anchormen.nl
De nieuwe website: http://www.georgebaker.com