innovatie

28 mrt 2018, 10:10

Groninger Retail Academy: bijeenkomst voor ondernemers over nieuwste digitale kansen

Groninger Retail Academy: bijeenkomst voor ondernemers over nieuwste digitale kansen

Welke kansen zijn er dankzij de meest recente digitale innovaties zoals virtual reality, 3d printing, robots, internet of things of blockchain? Daarover gaat een bijeenkomst van de Retail Academy Groningen op 25 april in Martiniplaza. Retailers en andere ondernemers kunnen zich nu al opgeven voor deze avond via deze link. (Lees verder)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bijeenkomst van de Retail Academy Groningen is gewijd aan de allernieuwste digitale ontwikkelingen.

 

Digitale innovaties veranderen de manier waarop het retailspel gespeeld wordt. Het voldoet niet langer om naar één contactmoment te kijken. Consumenten oriënteren zich bijvoorbeeld eerst op het internet, dan in de winkel en kopen uiteindelijk online. Wat betekent dit voor de strategie die retailers hanteren?

 

Professor en ondernemer Deborah Nas duikt dieper in dit vraagstuk, en schetst een toekomstbeeld van het retaillandschap die je aan het denken zet. Met voorbeelden uit binnen- en buitenland illustreert Deborah Nas in haar presentatie de zeven technologieën die retail voorgoed zullen veranderen: Internet of Things, Drones, Robots, 3D-printing, Augmented reality, Virtual reality, Blockchain en Artiļ¬cial Intelligence.

 

Aan de hand van trends en technologische ontwikkelingen legt zij zowel kansen als bedreigingen bloot voor de fysieke en online winkel. Ze ondersteunt dit alles met inspirerende voorbeelden van de nieuwste innovaties. ”Een interactieve avond die u niet mag missen. Meld u vandaag nog aan!”

 

Aanmelden kan via deze link