Innovatie

Groningen heeft weer een warenhuis; online winkelen bij je favoriete Groningse winkel

Groningen heeft weer een warenhuis: www. warenhuisgroningen.nl. In dit online warenhuis zijn meer dan 25.000 producten te vinden, van een kleine 200 Groningse ondernemers. “Want waarom zou je bij online giganten kopen, als het ook om de hoek kan? Waarmee je ook nog eens de lokale ondernemers steunt”, aldus de Groningen City Club (GCC), de initiatiefnemer.


Leestijd: 1 minuut

Laatste Sint-inkopen? Kijk eens op Warenhuis Groningen (en ontvang je cadeaus vandaag nog)!
Laatste Sint-inkopen? Kijk eens op Warenhuis Groningen (en ontvang je cadeaus vandaag nog)!

“Tot voor kort hadden we een groot warenhuis in Groningen. Nu bouwen we aan een nieuw Warenhuis 3.0: Warenhuis Groningen. Hier kopen Groningers de meest uiteenlopende spullen en steunen ze tegelijkertijd hun lokale helden. Dat is nu belangrijker dan ooit”, zegt Eric Bos, voorzitter van de GCC.

Er gaat vandaag onder de noemer “Wat van ver komt, komt uit de buurt” een campagne van start om consumenten te attenderen op het bestaan Warenhuis Groningen. Achter de schermen worden ondernemers opgeroepen zich aan te sluiten bij het platform. Voor de schermen worden consumenten in Groningen opgeroepen vooral om de hoek, lokaal en online te komen winkelen in het nieuwe warenhuis van Groningen.

De campagne wordt grootschalig getoond via lokale en regionale (online) televisie, radio, dagbladen, socials en buitenreclame. Met de hashtag #kooplokaal wordt de campagne kracht bijgezet.