innovatie

21 nov 2017, 10:10

Groningen heeft nu eigen digitale restaurantgids

Groningen heeft nu eigen digitale restaurantgids

Groningen heeft voortaan zijn eigen online restaurantgids. Stadjers die uit eten willen kunnen in de gids van culinair stadsblog De Smaak van Stad met behulp van een zoekfilter precies de restaurants vinden die aan hun eisen voldoen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zoeken kan op soort keuken, budget, type maaltijd, wijk of zelfs opties als de aanwezigheid van een terras of afhaalmogelijkheid. Elk restaurant heeft een pagina met adres- en contactgegevens, van waaruit je meteen kunt doorklikken naar de bijbehorende recensie en andere verhalen van De Smaak van Stad. Restaurants kunnen er daarnaast zelf voor kiezen om onder meer extra foto's, een menukaart, extra contactmogelijkheden en evenementen toe te voegen.

 

Groningen is na Rotterdam de tweede stad in Nederland die over een eigen online restaurantgids beschikt. In de gids zijn eerst de eetgelegenheden opgenomen die De Smaak van Stad gerecenseerd heeft, maar die lijst wordt de komende tijd steeds verder aangevuld tot straks alle ontbijt-, lunch- en dinerlocaties erin staan.

 

De restaurantgids vind je op www.desmaakvanstad.nl/restaurant