innovatie

05 mei 2014, 12:12

Gronger kenniscentra openen hun deuren tijdens Europese Kijkdagen

Kennis- en Kundecentrum MSO opent op vrijdag 9 mei de deuren in het kader van de Europese Kijkdagen. Bezoekers kunnen zien hoe leerlingen en instructeurs  aan het werk zijn in de werkplaats. Ook bij het researchinstituut ERIBA gaan de deuren open. Daar kunnen geinteresseerden meer te weten komen over gezond ouder worden en een interessante lezing bijwonen over ‘Kleine foutjes met grote gevolgen voor kanker en veroudering’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van biogas en snelle en efficiënte warmtenetten, kan een kijkje nemen bij Flexiheat en Flexigas aan de Preadiniussingel. Op dit zelfde adres worden geinteresseerden bijgepraat door ITRACT over apps die u kunnen helpen bij het plannen van uw reis. En op de vraag ‘hoe kan de dienstverlening aan bedrijven en burgers worden verbeterd door de inzet van social media en open data?’, geeft Opening Up graag antwoord.
 

Op zaterdag 10 mei opent datacenter Target de deuren. Daar kunnen bezoekers zich laten informeren over big data en ontdekken hoe groot de impact hiervan is op onder andere de wetenschap en het bedrijfsleven.