innovatie

08 dec 2014, 16:04

GasTerra organiseert in 2015 opnieuw de GasTerra Energizer Award: uitdaging voor innovatieve hbo’er’s

GasTerra organiseert in 2015 opnieuw de GasTerra Energizer Award: uitdaging voor innovatieve hbo’er’s

GasTerra organiseert in 2015 opnieuw de GasTerra Energizer Award (GTEA). Een award waaraan afstuderende hbo-studenten kunnen deelnemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vijf bedrijven (Heineken, Royal HaskoningDHV, UMCG, Enexis en Heijmans) waaronder twee Groningse bedrijven (UMCG en Royal HaskoningDHV) bieden afstudeeropdrachten aan voor hbo-studenten.

 

Studenten kunnen zich nog tot en met vrijdag inschrijven voor deze afstudeeropdrachten.

 

Daarnaast is er een vrije categorie – voor studenten die een afstudeeropdracht voor een bedrijf uitvoeren die voldoet aan de criteria van de GTEA - deze kan ingediend worden tot 5 juni 2015.

Uit alle inzendingen worden de tien beste geselecteerd. De uitverkoren studenten zijn genomineerd voor de finale en nemen het tegen elkaar op tijdens het GTEA Event op 3 juli 2015 in het Infoversum.

Die dag kiest de jury een eerste, tweede en derde prijswinnaar. Zij ontvangen respectievelijk 5000, 2500 en 1000 euro. 
Los van het prijzengeld is meedoen aan de GTEA dé manier voor studenten om zichzelf te presenteren bij de deelnemende bedrijven.

Met deze award willen de initiatiefnemers  de innovatieve hbo’er graag betrekken bij het energievraagstuk: meer duurzame energie gebruiken en slimmer omgaan met onze fossiele bronnen waaronder aardgas.