innovatie

26 jun 2015, 13:01

GasTerra Energizer Award: prijs voor de meest innovatieve scpritie HBO studenten over duurzaamheid

GasTerra Energizer Award: prijs voor de meest innovatieve scpritie HBO studenten over duurzaamheid

Vrijdag 3 juli organiseert GasTerra voor de zesde keer de finale van de GasTerra Energizer Award (GTEA), voorheen bekend als de GasTerra Transitie Jaarprijs. Hbo-studenten die in het studiejaar 2014-2015 afstuderen en waarbij de scriptie een link heeft met verduurzaming kunnen meedoen aan de GTEA. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De opdracht kan vanuit verschillende invalshoeken zijn uitgewerkt zoals economie, marketing, communicatie, techniek, psychologie, etc. Studenten kunnen meedoen door zelf een afstudeeropdracht in te dienen via www.gtea.nl.


Daarnaast werken een aantal studenten aan afstudeeropdrachten voor onze GTEA-partners EnexisHeijmansHeinekenRoyalHaskoningDHV en het UMCG

Tijdens het GTEA-event op 3 juli 2015 worden uit de tien genomineerden de drie meest innovatieve afstudeeropdrachten op het gebied van duurzaamheid gekozen. Deze finale vindt plaats in het full dome 3-D theater Infoversum in Groningen en wordt geleid door Art Rooijakkers, presentator van o.a. ‘Wie is De Mol?’. De jury onder leiding van Thom de Graaf, voorzitter Vereniging Hogescholen, kiest deze dag de winnaars.