innovatie

17 feb 2015, 13:01

Folkingestraat in nek-aan-nek race; Iedere stem telt nu; Oproep om te stemmen

Folkingestraat in nek-aan-nek race;  Iedere stem telt nu; Oproep om te stemmen

De Folkingestraat is nu in een harde nek-aan-nek race gewikkeld in de strijd om de titel: ‘Beste winkelstraat van Nederland’. Stemmen kan – na aanmelding om dubbel stemmen te voorkomen - nog via: http://iturl.nl/sndaV      Ondernemers roepen iedereen op te stemmen en om dit bericht met vrienden en kennissen te delen op Facebook, als u de Folkingestraat ook wilt laten winnen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor de winkels in de Folkingestraat is het winnen van die titel van zeer groot belang. De ondernemers roepen dan ook iedereen die de Folkingestraat in Groningen een warm hart toe draagt op om alsnog een stem uit te brengen.

Op de eerste plaats in de tussenstand staat momenteel De Kleine Houtstraat in Haarlem. En op de derde plaats staat de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden, die de Folkingestraat nu gevaarlijk dicht begint te naderen.

De Folkingestraat is voor de titel als leukste winkelstraat van Nederland genomineerd door Nlstreets Award.

Stemmen kan via de website:

 http://iturl.nl/sndaV     

 

Overigens is er wel een kleine hindernis: mensen wordt gevraagd een email adres in te voeren. Maar dat is een procedurele kwestie om te voorkomen dat mensen continu op hun eigen straat zouden gaan stemmen.

 

Tot 27 februari 10.00 uur heeft u de tijd uw stem uit te brengen. Daarna sluiten de stemboxen definitief en worden de winnaars van de NLstreets Awards 2014 bekendgemaakt. Zij zullen later feestelijk gehuldigd worden.