innovatie

23 okt 2002, 00:12

First Tuesday gaat over op nieuwe naam

De maandelijkse netwerkbijeenkomst van internettend Groningen, First Tuesday Groningen, is overgegaan op een nieuwe naam: FTGroningen.nl Daarvoor is ook een nieuwe website ontwikkeld: www.FTGroningen.nl Het oude domein is daarbij afgelopen maand komen te vervallen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De basisgedachte staat hierbij voor het komende seizoen centraal: ICT aanbieders en vragers bij elkaar brengen en een broed plaats creëren voor nieuwe ideeën en initiatieven op het gebied van ICT in Noord Nederland.
De zomerperiode is gebruikt om de website te bouwen en om het programma samen te stellen voor het komende seizoen. Voor het nieuwe seizoen wordt nog wel gezocht naar nieuwe sponsoren die graag bij willen dragen aan een gezonde ICT economie. De afgelopen jaren hebben onder andere Syntens en de gemeente Groningen het project gesponsord.
De nieuwe aanpak zal met name voor sponsoren zijn die meer ondernemersgericht zijn. Bedrijven die zich aan willen melden voor sponsorship kunnen rechtstreeks mailen naar oane@dizain.nl.