innovatie

02 apr 2014, 08:08

€ 500,- voor wie 'e-bike met bak' aanschaft en mee doet aan een onderzoek

€ 500,- voor wie 'e-bike met bak' aanschaft en mee doet aan een onderzoek

In Groningen en omgeving worden tal van maatregelen genomen om alternatieven voor de auto als vervoermiddel te stimuleren. Zo is er nu ook een stimuleringsregeling voor bedrijven voor het gebruik van de 'e-bike met bak'. Wie dit voor sommige beroepen zeer handige vervoermiddel heeft aangeschaft en meedoet aan een onderzoek kan een premie krijgen van maar liefst 500 euro!

 

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Heeft u als bedrijf een ‘e-bike met een bak' gekocht? Dan kunt u zich nu aanmelden voor het onderzoek naar ‘e-bike & gebruik’ (goederenvervoer).

 

Voor bedrijven – goederenvervoer – ‘e-bike met bak’

 

Voorwaarden:

U heeft de ‘e-bike met bak’ op of na 1 mei 2013 gekocht en gebruikt deze als goederenvervoermiddel (voorbeeld in de thuiszorg, catering, documenten vervoeren naar rechtbank etc.). U neemt deel aan het onderzoek uitgevoerd door Mobycon en uw bedrijf is gevestigd binnen de regio Groningen-Assen. Belangrijk is dat het gaat om het vervoeren van 'goederen' met een 'commerciële toepassing' : u gebruikt de ´e-bike met bak´ minimaal op drie dagen per week om goederen te vervoeren; vol=vol

 Aanmelden

Stuur een mail naar:  info@gaslimmerreizen.nu  bij deelname wordt u automatisch gratis Partner van Ga slimmer reizen & werken.


 

Ga slimmer reizen & werken

 


Ga slimmer reizen & werken is een samenwerking zonder winstoogmerk van en tussen werkgevers, werknemers en lokale overheden in de regio Groningen-Assen. Tal van werkgevers in onze regio -met ruim 40.000 werknemers- hebben zich al aangemeld en profiteren van de voordelen. Hun werknemers maken gebruik van verschillend aantrekkelijk aanbod. Zo rijdt de ene werknemer 2 van de 5 dagen op de fiets, een ander maakt gebruik van een zogenoemd mobiliteitsbudget en weer een ander werkt 1 dag in de week thuis. De aangesloten werkgevers dragen op deze manier aanzienlijk bij aan een goede bereikbaarheid van onze regio, en dat is ons gezamenlijk belang. Zij zorgen ten minste voor 10% minder auto´s in de spits.


Mobycon


Mobycon is een adviesbureau op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit. Mobycon adviseert overheden en bedrijven over slimme mobiliteitsoplossingen voor iedereen. Het delen van kennis en samenwerken met nationale en internationale partners is belangrijk. Een integrale benadering maakt oplossingen mogelijk waarmee de maatschappij en het bedrijfsleven vooruit kunnen en waarvan ze beter kunnen worden. Mobycon richt zich in het werkproces op slim werken – slim reizen, waardoor duurzame mobiliteit mogelijk is. Thema's zijn onder andere parkeren, fietsen, verkeersveiligheid, verkeersstructuren, openbaar vervoer, mobiliteitsmanagement en goederenvervoer.

 

Meer informatie:

 

 www.gaslimmerreizen.nl

===============================

Foto:

De Filibus: volgens de fabrikant een elegante en compacte transportfiets voor bedrijven. Net zo comfortabel als een normale fiets maar met meer mogelijkheden.

 

 http://extreme.vergelijkfiets.nl/aanbod-fietsen/bakfietsen/de-fietsfabriek/filibus