innovatie

22 mrt 2018, 12:12

Emeer Al Badawi start barbershop ‘luxury edition’ aan A-weg

Emeer Al Badawi start barbershop ‘luxury edition’ aan A-weg

De Groningse ondernemer Emeer Al Badawi opent zaterdag opnieuw een barbershop in Groningen. Een ‘luxury edition’ aan A-weg deze keer, onder de naam ‘Amoeri Luxury’. Deze speelt in op de trend dat ook mannen tegenwoordig vaak meer behandelingen wensen dan uitsluitend een knip-beurt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Steeds meer mannen stellen hogere eisen aan uiterlijke verzorging. Ze vinden het niet voldoende wanneer hun kapsel keurig is, maar ook hun huid, hun nagels of hun handen hebben verzorging nodig. Om aan de vraag naar hulp en begeleiding op dat gebied te voldoen start Barbier Salon Amoeri aan het Ged. Zuiderdiep in Groningen een nieuwe vestiging aan de A-weg: ‘Amoeri Luxury’.

 

Het gaat om een nieuwe zaak van ondernemer Emeer Al Badawi, die met de nieuwe vestiging aan een toenemende vraag hoopt te kunnen voldoen.

 

‘Wat ik denk, en wat ik zie, is dat steeds meer mannen graag tijd vrij willen maken voor een langduriger behandeling en intensievere hulp bij uiterlijke verzorging. Er zijn mensen die zich alleen willen laten knippen, en die blijven ook van harte welkom! Vrouwen vinden het soms héerlijk om zich even lekker te laten ‘verwennen’, en steeds meer mannen vinden dat nu ook heerlijk. En daar spelen we dus op in’, vertelt Emeer.

 

Daarom zijn er in de nieuwe zaak voorzieningen zoals een manicure-pedicure, een stoombad, zonnebank of jaccuzi. Of men kan het gezicht laten scrubben.

 

‘Ook in onze nieuwe zaak zijn dames trouwens van harte welkom! Iedereen kan bij ons terecht die zich graag helemaal tip-top wil voelen’, aldus Emeer.

 

Hij is in Groningen nu vier jaar actief als ondernemer, en heeft al drie bedrijven. Kennelijk heeft hij gevoel voor wat er leeft ‘in de markt’.

 

‘Uit contact met onze klanten is mij gebleken dat mensen niet altijd meer genoegen nemen met een knipbeurt. Van dames was dat al wel bekend, maar tegenwoordig is het heel normaal dat mannen ook de puntjes op de i zetten qua verzorging. Vroeger vonden mensen het maar niks wanneer mannen zich zo lieten behandelen, maar tegenwoordig ligt dat echt anders. Mannen letten steeds meer op uiterlijke verzorging. En daar willen we hen graag in adviseren of bij helpen’, aldus Emeer.

 

(Belangstellenden zijn zaterdagmiddag welkom vanaf 14.00 uur)