innovatie

25 mei 2015, 14:02

Ede Staal-voorstelling naar Carré in Amsterdam

Ede Staal-voorstelling naar Carré in Amsterdam

Niet alleen in het Noorden, maar ook in Randstad zijn er veel liefhebbers van de muziek van Ede Staal. Daarom gaat het Noord-Nederlands Toneel (NNT) de succesvolle solovoorstelling Mijn Ede, van Marcel Hensema, ook opvoeren in Carré in Amsterdam.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zaterdagmiddag 12 september speelt Marcel Hensema eenmalig de succesvolle solovoorstelling Mijn Ede in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 23 mei om 09.00 uur via de website van het theater: www.carre.nl. Hensema maakte Mijn Ede bij het Noord Nederlands Toneel (NNT) en na meer dan 150 strak uitverkochte voorstellingen wordt het succes nu bekroond met een eenmalige voorstelling in Carré.

 

In Mijn Ede brengt Hensema (Hollands Hoop, De Marathon, Penoza) melancholische, hartverscheurende en hilarische verhalen, afkomstig van zijn Groningse roots. De muziek van de Groningse legende Ede Staal is vervlochten met deze verhalen en maakt, samen met de lumineuze tekst van Rik van den Bos, van Mijn Ede een kleurrijke vertelling over gezondheid, hoop en natuurlijk de liefde. Hensema toont zich in de voorstelling een meeslepend verteller die het publiek meeneemt naar het Groningen van de jaren tachtig.