innovatie

03 feb 2015, 21:09

Ebbingekwartier komt met Valentijn-actie op lichtkrant

Ebbingekwartier komt met Valentijn-actie op lichtkrant

Het Ebbingekwartier, ook wel de creatieve wijk van Groningen genoemd, komt met een opmerkelijke lichtkrant. En met een actie om je geliefde even in het zonnetje te zetten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De nieuwe lichtkrant van het Ebbingekwartier explodeert op Valentijnsdag van de liefde. Iedereen mag namelijk een (anonieme) liefdesboodschap insturen. De boodschap is op Valentijnsdag de hele dag te zien door duizenden passanten.

De lichtkrant staat op een grijze zeecontainer gelegen naast het Kolendrift – fietspad aan de zijde van het Boterdiep. Menig voorbijganger heeft de lichtkrant opgemerkt door het opvallende uiterlijk. Geen vierkant scherm, maar een ronddraaiend LED – scherm in de vorm van een koektrommel.

Normaal gesproken dient de lichtkrant als digitaal plak zuil voor cultureel nieuws uit het creatieve kwartier, maar op Valentijnsdag maakt het Ebbingekwartier een uitzondering.

Hartverwarmende liefdesberichten kunnen gestuurd worden voor 12 februari naar info@ebbingekwartier.nl o.v.v. Valentijn actie Ebbingekwartier.