innovatie

25 nov 2014, 19:07

Defacto Groningen lanceert nieuw leerplatform LearningSpaces

Defacto, een van de oudste en meest succesvolle softwarebedrijven in de stad Groningen, heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld: LearningSpaces. Dat is een nieuw programma dat kleine en grote teams ondersteunt met het delen van relevante kennis.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 11 december lanceert Defacto deze nieuwe applicatie LearningSpaces op locatie in het Zuiderpark.

 

LearningSpaces ondersteunt kleine en grote teams met het delen van relevante kennis. Hiermee verhoogt Defacto door kennisdeling de kwaliteit van het werk.

 

Het launch event wordt verzorgd op locatie bij Defacto in het Zuiderpark, met korte inspirerende praatjes over de toekomst van (sociaal) leren, design en software. Onder de aanwezigen is een bonte mix aan professionals te vinden. Van opleiders, HR managers en onderwijskundigen die voor kennis in organisaties zorgen tot webdevelopers en webentrepeneurs vanwege de focus op de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijkheid en modern design.

 

Defacto Software is een van de eerste softwarebedrijven in de stad Groningen. Onder leiding van Hans Veeger heeft het bedrijf zich sinds 1987 ontwikkeld tot marktleider van leren en ontwikkelen in grote organisaties. De software waar Defacto ziekenhuizen, overheid en bedrijfsleven mee helpt hun personeel op te leiden wordt beschouwd als het meest geavanceerde systeem in Nederland.

 

De ervaring die Defacto door de jaren heen heeft opgedaan en door goed kijken naar de online ontwikkelingen is LearningSpaces ontstaan.