innovatie

11 apr 2018, 15:03

Commercieele Club Groningen helemaal bij over marketing en sales

Commercieele Club Groningen helemaal bij over marketing en sales

Leden van de Commercieele Club Groningen hebben hun kennis over (online) marketing en sales weer helemaal up-to-date kunnen krijgen. Zij volgden dinsdagmiddag namelijk een workshop waarin ze op originele wijze helemaal werden bijgepraat over de nieuwste trends, kansen en mogelijkheden van on- en offline marketing en sales.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Commercieele Club Groningen is de oudste netwerkvereniging voor Groningse ondernemers en ondernemende Groningers. De vereniging combineert het aangename (elkaar ontmoeten, netwerken en bijpraten) vaak met het nuttige: informatie van interessante sprekers over actuele onderwerpen.

Deze middag was er een workshop van twee Groningse marketingspecialisten: Date Hoiting van Comsultant en Ernst Wallinga van het bedrijf Sellian. Zij gaven alle ins- en outs over de jongste ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales.

Meer informatie over het lidmaatschap van de Commercieele Club Groningen is te vinden op de website van deze vereniging: www.commercieeleclubgroningen.nl