innovatie

11 aug 2015, 14:02

Chocolade-specialist Tony Chocolonely bij opening Academisch Jaar faculteit Economie

Chocolade-specialist Tony Chocolonely bij opening Academisch Jaar faculteit Economie

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG betrekt een van de grootste chocolade-kenners van Nederland bij de opening van haar Academisch Jaar: het gaat om Henk Jan Beltman, CCO - Chief Chocolate Officer - bij Tony's Chocolonely.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoe gaan bedrijven om met duurzaamheid en hoe werken zij toe naar duurzame markten? Daarover houden gastsprekers Henk Jan Beltman en Roelof Joosten een lezing tijdens de feestelijke opening van het Academisch Jaar van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) en de EBF op donderdag 3 september. Beide sprekers zijn alumni van de RUG.

Joosten is CEO van Royal Friesland Campina en Henk Jan Beltman is CCO - Chief Chocolate Officer - bij Tony's Chocolonely. Na de lezingen is er ruimte voor debat.

De feestelijke opening van het academisch jaar van de faculteit en faculteitsvereniging EBF staat verder in het teken van de uitreiking van awards aan de beste docent, de beste nieuwe docent en de beste eerstejaarsstudent van de FEB. Dagvoorzitter is Peter Verhoef, hoogleraar Marketing aan de FEB.

Kijk voor meer informatie en het programma op: www.rug.nl/feb/academicyear