innovatie

14 dec 2007, 09:09

BusinessMatch Groningen winnaar Leren Ondernemen Prijs 2007

BusinessMatch Groningen heeft in Rotterdam de landelijke Leren Ondernemenprijs 2007 voor Hoger (Beroeps) Onderwijs gewonnen. De stichting BusinessMatch Groningen, die wordt gerund door studenten van het Instituut voor Marketing & Management van de Hanzehogeschool Groningen, organiseert ieder jaar een ondernemerscompetitie voor alle studenten van de hogeschool.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De studentondernemers die aan de competitie meedoen, worden beoordeeld door een jury die is samengesteld uit professionals uit het noordelijke bedrijfsleven. Met de tips en feedback kunnen de jonge ondernemers een goede start maken met hun eigen bedrijf.

De Leren Ondernemenprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan scholen die projecten of programma's uitvoeren om leerlingen of studenten te stimuleren ondernemend te zijn of ondernemer te worden. Vier winnende scholen - uit het basis, voortgezet, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs - gaan met een prijs van € 3000,-- naar huis.
De prijs is in het leven geroepen door het partnership Leren Ondernemen, een initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Voor meer informatie: www.lerenondernemen.nl en www.hanze.nl.