innovatie

25 apr 2013, 21:09

Blogwedstrijd voor eindexamenkandidaten om studiekiezers enthousiast te maken voor Groningen als studentenstad

GroningenLife! start op maandag 6 mei met een blogwedstrijd voor eindexamenkandidaten uit heel Nederland. De scholieren kunnen een blog schrijven over hun eindexamens, studiekeuze, studeren, kortom alles wat ze bezighoudt. De wedstrijd start op maandag 6 mei 2013 en de deadline voor het insturen van de blogs is zondag 9 juni 2013. Daarna wordend de leukste blogs geselecteerd. Die worden geplaatst op groningenlife.nl, waar tot en met dinsdag 18 juni door iedereen gestemd kan worden. De winnaar wordt op woensdag 19 juni bekend gemaakt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De eindexamenkandidaat met de leukste blog wint een ‘Survive Groningen- pakket’, met daarin zijn of haar eerste bijbaantje als schrijver bij GroningenLife!, een sportabonnement bij de ACLO en andere prijzen ter waarde van € 200, -.


GroningenLife! is een gezamenlijk initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en City of Talent. GroningenLife! stelt zich ten doel om studiekiezers enthousiast te maken voor Groningen als studentenstad.


Inzending van de blogs kan tot en met zondag 9 juni 2013 naar info@groningenlife.nl o.v.v. blogwedstrijd. Meer informatie is te vinden op www.groningenlife.nl/blogwedstrijd.