innovatie

20 jan 2015, 10:10

Bibliotheken in de stad nu integraal onderdeel van het Groninger Forum

Bibliotheken in de stad nu integraal onderdeel van het Groninger Forum

Bezoekers, klanten en toevallige voorbijgangers hebben het al gezien; de Bibliotheken in de stad Groningen dragen een nieuw logo; Groninger Forum Bibliotheek. Sinds 1 januari horen de Bibliotheken van de stad Groningen officieel bij het Groninger Forum. Vanaf donderdag 22 januari worden de gasten vier dagen lang getrakteerd op iets lekkers, iets leuks of iets extra’s.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Donderdag 22 januari, 14.00-15.00 uur: Het officiële moment

Wethouder Paul de Rook en directeur Dirk Nijdam openen de ‘nieuwe’ oude Groninger Forum Bibliotheek onder de begeleiding van feestelijke koperklanken, met Groninger Forum-soesje van Bakkerij Crebas onder handbereik.

 

Vrijdag 23 januari, 13.00-17.00 uur: Drie maanden gratis lid + gratis filmticket!

Schrijf je bij het Groninger Forum Promotieteam in voor een drie maanden gratis Bibliotheekabonnement, inclusief een vrijkaartje voor de film.

 

Zaterdag 24 januari 11.00-16.00 uur: Slow coffee & Forumsoesjes

Emiel en Douwe, de heren van Koffiestation schenken hun eerlijke, zelfgebrande gratis koffie met de hand op met hun filterkoffiebar. Voor de liefhebbers serveren ze er een magentaroze Groninger Forum-soesje bij, speciaal voor deze gelegenheid gebakken door Bakkerij Crebas.

 

Zondag 25 januari, 13.00-17.00 uur - De Literaire Tattooshop

Tijdelijke literaire tattoos gratis gezet met speciale tattoostiften door Melanie Marsman, rock ’n roll fotograaf en illustrator.

 

VIER DAGEN FOTOBORDACTIE KOP D’R DEUR; maak een foto van jezelf in het ForumFotobord, deel deze op Facebook (inclusief link naar Facebookpagina van het Groninger Forum) en maak kans op een Tienrittenkaart voor de film én een Bibliotheekjaarabonnement.