innovatie

21 apr 2015, 15:03

Easy Transport beste student-onderneming van Groningen met "Click&Go"

Easy Transport beste student-onderneming van Groningen met "Click&Go"

BusinessMatch Groningen organiseerde onlangs de finale van de Student Company Award voor de beste student companies  van de Hanzehogeschool. Het studentenbedrijf EasyTransport ging er met de eerste prijs vandoor, zo meldt het ‘Groningen Center of Entrepreneurship Value050’ in haar nieuwsbrief.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met een strakke pitch, een sterk product en bovenal goed teamwork won EasyTransport de finale. Het bedrijf heeft als product het zonder problemen vervoeren van de dagelijkse boodschappen vervoeren op de fiets, met een bijzondere houten mand..

 

De missie van EasyTransport is om het verkeer in Nederland veiliger te maken doormiddel van het product de ‘Click&Go’.

“We richten ons op iedereen die met de fiets boodschappen doet, omdat zij soms een groot gevaar kunnen zijn op de fiets, omdat ze met tassen aan het stuur gaan fietsen en dat maakt de kans op een ongeluk groter. Daarom bieden wij de Click&Go aan, die er voor zorgt dat de boodschappen makkelijk van A naar  B kunnen worden vervoerd, maar ook nog eens makkelijk te gebruiken is in de supermarkt als een winkelmandje”. EasyTransport hoopt door middel van haar Click&Go de verkeersveiligheid in Nederland te kunnen verbeteren.

 

“Na een zenuwslopende finale heeft EasyTransport de finale van de Student Company Award gewonnen!!!!!!! Wij van EasyTransport zijn hier superblij mee en het is een eer om na 2011 weer de eerste winnaars te mogen zijn van de Student Company Award.Wij zullen onze prijzen goed gebruiken en ons best doen om een succes van ons bedrijf te maken”, aldus de jonge ondernemers in een reactie.

 

 www.cube050.nl

 

 

De Click&Go is een afneembare houtenkrat die makkelijk mee te nemen is in de winkel en weer te bevestigen op de fiets. Zowel voor als achterop. Niet meer het geslinger met een tas aan je stuur of in je hand.