innovatie

17 nov 2014, 17:05

Bekende hotel Spoorzicht en Spa in Loppersum overgenomen

Bekende hotel Spoorzicht en Spa in Loppersum overgenomen

Sinds deze week kan het noord- Groningse Loppersum aan de spoorlijn Groningen-Delfzijl rekenen op meer activiteit: hotel-restaurant Spoorzicht en de bijbehorende Spa worden overgenomen. De nieuwe eigenaar, die ook Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen de laatste 8 jaar heeft ontwikkeld tot een volwaardig wellnessoord, heeft grote plannen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Allereerst is de Spa, gehuisvest in het voormalige gemeentehuis, aan de beurt voor een upgrade. Het gebouw als zodanig vormt een uitstekende basis. Er komt echter een geheel nieuw Spa-restaurant en een heel stuk tuin bij en uiteraard worden de mankementen opgelost.

Daarnaast wordt de huidige Spa-entree verplaatst naar een centrale entree voor Hotel & Spa (naast het hotelpand). Dit alles resulteert in meer comfort en beleving voor de gast! Ook wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van diverse (meerdaagse) kuur- & vitaliteitsprogramma’s. In de loop van volgend jaar worden deze bijzondere arrangementen geïntroduceerd. Vanwege deze uitbreidingen en aanpassingen is de Spa gesloten tot en met 10 januari 2015.


De volgende stap richting het voorjaar is de interne facelift van het karakteristieke Hotelpand uit 1887. De authentieke sfeer die nu heerst in het restaurant wordt, waar mogelijk met behoud van de authentieke materialen, in volle glorie ‘koninklijk’ hersteld om een sfeer te creëren waarin men zich welkom voelt.