innovatie

19 mei 2015, 20:08

Avondseminars over ‘Slimmer Leiderschap’ in Infoversum

 Avondseminars over ‘Slimmer Leiderschap’ in Infoversum

Dinsdag 2 juni zal in het Infoversum in Groningen de eerste serie ‘Doordenkers- avondseminars’ met als thema ‘Slimmer Leiderschap’ van start gaan met leiderschapsexpert Remco Claassen en als speciale gastspreker de Groningse ondernemer Mark Vletter.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leiderschapstrainer Remco Claassen   ontwikkelde een unieke, persoonlijke visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit.  Zijn seminars en boeken zijn gefundeerd op de inzichten van de ‘groten der aarde’ in leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hij volgde onder andere seminars en trainingen bij mensen als Tony Robbins, Stephen Covey en Tom Peters.

 

Mark Vletter noemt zichzelf ‘chef leuk werk’ van het onconventionele bedrijf Voys in Groningen. Het kenmerkt zijn visie op nieuw leiderschap en ondernemerschap.

 

De nieuwe seminarformule ‘Doordenkers’ biedt avondseminars met topsprekers voor ondernemende mensen die verder willen. Verder in hun werk, verder met hun bedrijf, verder in hun loopbaan.

 

Doordenkers combineert inzichten in professionele ontwikkeling van de beste Nederlandse denkers met inspirerende praktijkverhalen van ondernemers die boven het maaiveld uitsteken.